sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 189

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 189

Mirror :

Rezumat
Prima parte
Radhika il salveaza pe Purab de creditori. In schimb ii cere lui Purab adevarul despre faptele Vishakai de la Mumbai. Purab ii spune tot ce stie despre Vishaka si concluzia la care ajunge Radhika este ca Vikram este tatal copilului. Radhika este socata. Deoarece Vikram a fost arestat de politie Radhika cere ajutorul politiei. La politie afla ca Vikram a fost scos la doua zile de la arestare de Shantanu. Dupa ce afla adresa lui Shantanu Radhika se duce sa-l gaseasca pe Vikram la Delhi. Ea este determinata sa se intoarca cu dovada nevinovatiei lui Dev. Radhika il vede pe Vikram la Delhi, dar nu reuseste sa vorbeasca cu el.
Partea a doua
Mai tarziu, Radhika ajunge acasa la Shantanu. Ea este şocata şi surprinsa pentru cand vede pozele ei in casa lui Shantanu. Shantanu ii spune că acele imagini sunt ale soţiei lui, care semăna cu Radhika. Cand sa plece din casa lui Shantanu , Radhika este uimita să-l vadă acolo pe Vikram .
Radhika primeste un alt şoc când Vikram ii spune ca nu o cunoaste şi neaga că ar sti pe cineva cu numele Vishakha. Radhika se mai linisteste când Vikram ii spune ca a incercat doar sa o pacaleaca. Apoi, Radhika il intreaba pe Vikram dacă el este tatal copilului lui Vishakha. Vikram spune că el este tatăl copilului şi ca poate dovedi lucrul acesta cu ajutorul unei scrisori pe care Vishakha a scris-o pentru el. Cu toate acestea, Vikram refuză să depună mărturie în faţa sătenilor din Vrindavan. El spune că va face tot ce Shantanu îi va cere să facă.
Shantanu ii spune Radhikai ca nu va permite ca Vikram să depună mărturie deoarece el vrea să distrugă viaţa lui Dev. Shantanu relevă faptul că fata din fotografii (fotografiile de pe perete) nu este soţia sa. El spune ca acestea sunt imagini ale Radhikai. Radhika este îngrozita.
Radhika il critică pe Shantanu pentru ca le provoaca atatea probleme. Shantanu spune că va continua să facă acest lucru, deoarece el vrea să distrugă familia Purohit. El refuză să dezvăluie motivul din spatele urii sale.
Radhika il imploră Shantanu sa-i permita lui Vikram sa-l salveze pe Dev. Shantanu spune că-l va salva cu o singură condiţie. Radhika ramane fara cuvinte după ce aude conditia lui Shantanu.

Multumiri pt traducerea acestui rezumat merg catre: Dana & Madalina
Triunghiul iubirii