sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 191

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 191

Mirror :


Rezumat
Prima parte
Shastriji o vede pe Radhika ingrijorata. El ii spune ca daca ar fi spus adevarul ea nu ar fi avut atatea probleme, si ii cere ca pe viitor familia sa fie aparata sa nu mai aiba probleme, asta fiind una din obligatiile ei de nora .Vaishali organizeaza o puja (ceremonie) de multumire si ii cere ajutorul Radhikai care insa este ingrijorata de promisiunea facuta lui Shantanu de a intra in casa Raj Purohit.Vaishali o intreaba daca este bine sa-l invite si pe Shantanu la aceasta puja mai ales ca el a adus probele nevinovatiei lui Dev. Radhika este receptiva si spune ca ar fi bine sa-l invite Dev dar Vaishali vrea sa-o faca ea. Shantanu ii spune lui Vikram ca foarte curand el va fi proprietarul Trustului Purohit. Vikram ii spune ca atunci pe el trebuie sa-l repuna in functia de responsabil al Trustului asa el va reporni activitatile ilegale de vanzare a orfanilor din orfelinatele Trustului. Shantanu este de acord, este insa socat cand vede ca convorbirea le-a fost auzita de Dev, Vaishali si Susheel. Dev si Vaishali il cearta pe Shantanu cand aud motivele lor egoiste sunt suparati si pentru activitatile ilegale de vanzare de copii. Furios Shantanu le cere sa plece din casa lui. Shantanu ii telefoneaza Radhikai si-i cere sa-si respecte promisiunea ea ii spune ca este cam greu acum dar el nu accepta nici un compromis asa ca ea este obligata sa-si respecte promisiunea.
Partea a doua
Radhika merge acasa la Shantanu pentru a-l aduce la vila Purohit. Familia Purohit este surprinsa când Radhika nu reuşeşte să ajunga la timp pentru Puja.

Povestea ia o întorsătură şocantă cand Radhika soseşte acasă cu Shantanu. Familia Purohit este şocata. Dev o critică pe Radhika pentru aducerea lui Shantanu in casă. Radhika anunţă că de acum înainte, Shantanu va sta la vila Purohit Sadan. Dev şi ceilalti se simt jigniti. Dev cere o explicaţie. Radhika spune doar ca a luat aceasta decizie deoarece si ea are unele drepturi fiind nora familiei Purohit. Radhika il avertizează pe Shantanu să nu faca rău nimănui din familie.

Mai târziu, Dev şi Sushil se opun deciziei Radhikai. Dev, din nou, ii cere un motiv Radhikai pentru luarea unei astfel de decizii. Radhika spune ca ea nu poate dezvălui nimic acum. Dadima ii atrage atentia asupra faptului că ultima dată când Radhika a ascuns ceva, toţi s-au confruntat cu consecinte teribile. Radhika ii asigura ca un astfel de lucru nu se va întâmpla şi cere tuturor sa nu-i mai puna si alte intebari.
Vaishali o motiveaza pe Radhika să dezvăluie motivul pentru care l-a adus pe Shantanu. Radhika o intreaba ce sa întâmplat în familia lor acum 28 de ani în ziua de Ram Navami. Vaishali este şocata auzind aceasta intrebare.

Multumiri pt traducerea acestui rezumat merg catre: Dana & Madalina
Triunghiul iubirii