sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 193

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 193

Mirror :

Rezumat
Prima parte
Daadi, Dev şi toti ceilalti refuză să creadă că Shantanu este fiul lui Vaishali. Sushil chiar banuieste faptul ca Vaishali a ascuns adevarul tuturor deoarece Shantanu este fiul ei nelegitim. Dev şi Daadi resping acuzaţia lui Sushil. Daadi vrea să ştie când a dat naştere Vaishali lui Shantanu. Vaishali dezvăluie ca Shantanu s-a născut în urmă cu de 28 de ani. Ea spune că a minţit pe toată lumea că fiul a fost născut mort, deoarece copilul a fost blestemat. Daadi se simte rău să ştie că Vaishali a făcut un sacrificiu atat de mare pentru familie. Daadi il acceptă pe Shantanu ca fiind nepotul ei.

Shantanu ii dă vestea cea bună asistentei (cea care l-a crescut), că a fost acceptat de familia Purohit. Asistenta ii reaminteşte lui Shantanu că trebuie să se asigure ca va deveni Rajpurohit. Ea de asemenea, îi aminteşte despre planul său de a distruge familia Purohit. Shantanu spune că ca isi va incepe razbunarea cu Dev.
Partea a doua
Asistenta ii spune lui Shantanu ca mai are de indeplinit o sarcina pentru a dobândi poziţia de Rajpurohit. Ea subliniază că, după moartea unui Rajpurohit, soţia sa va primi toate drepturile si responsabilitatile sale. Asistenta crede ca Shantanu va trebui să indeplineasca această sarcină, altfel va fi foarte greu sa-si atinga scopul. Shantanu o asigura că va reuşi.
Daadi il informează Mahant că Vaishali si-a dat copilul nou născut, în urmă cu 28 de ani, unei asistente, deoarece copilul a fost blestemat. Daadi adaugă că acel copil s-a întors si ca este Shantanu. Daadi ii cere lui Mahant sa-l include pe Shantanu în familia (clanul) lor. Cu toate acestea, Mahant, furios, refuză să-l includă pe Shantanu in clanul Purohit din cauza blestemului. Mahant mai spune, că Shantanu nici macar nu trebuie să stea cu familia lor. Dev subliniază faptul că, si sfantul Tulsidas (un poet) a fost considerat ca un distrugător al familiei sale, dar mai târziu el a fost lăudat de către întreaga ţară. Acest argument al lui Dev il convinge pe Mahant si spune ca Shantanu poate deveni un membru al familiei Purohit după efectuarea unui ritual.
Pentru ritual, Daadi ii cere lui Birju sa cumpere un accesoriu scump. Vivek ii da lui Birju suma necesara ca să-l cumpere. Insa, Shantanu consideră că o suma de bani atat de mare nu ar trebui să i se dea unui servitor. Dev subliniază faptul ca ei il considera pe Birju ca un membru al familiei lor. Shantanu ii cere scuze lui Birju. Cu toate acestea, Shantanu se simte ofensat deoarece el crede ca a fost umilit in fata unui slujitor. El promite să distrugă familia Purohit.

by RoRls
Triunghiul iubirii