sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 194

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 194
Mirror :

Rezumat
Prima parte
Radhika o invită pe Devki sa participe la ritualurile care il vor face pe Shantanu membru al clanului Purohit. Radhika ii explică motivul pentru care, Shantanu este inclus în clan. Devki ii reaminteşte că Shantanu este destinat să distrugă familia Purohit. Ea se teme ca intenţiile crude ale lui Shantanu nu vor disparea niciodata. Devki ii cere Radhikai sa fie precauta in privinta lui Shantanu. Pe de altă parte, Shantanu este sigur că va reuşi să creeze haos în familia Purohit. Ritualul are loc spre bucuria familiei Purohit.
Shastriji este surprins să afle de la Devki că familia Purohits si-a găsit fiul pierdut de atata timp. Shastriji are indoieli că Shantanu este într-adevăr un membru al familiei Purohit asa cum pretinde.

Povestea ia o întorsătură şocantă cand Shantanu il plateste pe Diwakar pentru a-i crea probleme lui Dev.
Partea a doua
Shantanu il plateste pe Diwakar ca sa-l omoare pe Dev timpul festivităţilor care au loc pentru a marca includerea sa oficiala în clanul Purohit. Daadi ii anunţă pe toti cei invitati ca l-au inclus pe Shantanu în familia lor. Ea explică ca Shantanu a fost separat de ei imediat după naştere. Mai tarziu, are loc un ritual pentru a-l include pe Shantanu în familia Purohit. După ritual, preotul afirmă ca Shantanu este acum membru al familiei Purohit. Shantanu se simte victorios.

Povestea ia o intorsatura interesanta cand Awasthi, directorul templului Chhatarpur (al manastirii), il suna pe Dev si ii spune sa vina imediat la manastire deoarece ofiterii de la Comisia de Caritate vor sa verifice registrele de contabilitate ale templului. Dev spune ca nu poate veni din cauza ceremoniei şi ii cere lui Awasthi sa se descurce singur. Cu toate acestea, Awasthi insista ca Dev să fie acolo cat mai repede, deoarece ofiţerii din Comisie doresc semnăturile lui. Prin urmare, Dev este forţat să plece spre manastire. Radhika este trista cand vede ca Dev trebuie sa plece, brusc, la Chhatarpur.

by RoRls
Triunghiul iubirii