sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 195

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 195

Mirror :

Rezumat
Prima parte
In timp ce se întoarce de la Chhatarpur, Dev se opreşte la un stand pentru a cumpara ceva. Folosindu-se de aceasta ocazie, Diwakar deconectează franele de la masina lui Dev. După reluarea călătoriei sale, Dev este îngrozit să ştie că nu-i functioneaza franele de la masina. Tocmai atunci, un camion vine din direcţia opusă. Dev este pe cale să se ciocnesca cu camionul, dar el evită ciocnirea în ultima clipă. Insa, camionul vine din spate. Dupa cum era de asteptat Diwakar conduce acel camion. Diwakar loveste masina lui Dev cu camionul de mai multe ori. În cele din urmă, maşina lui Dev loveste un copac iar el este aruncat din masina. Dev este pe cale să cadă de pe o stâncă, dar el reuseste sa se prinda de o ramura de copac.
Pe de altă parte, familia Purohit este ingrijorata ca Dev nu s-a intors. Vivek ii telefoneaza lui Awasthi, iar acesta ii spune ca Dev a plecat de acolo de mult timp. Auzind acest lucru familia Purohit devine si mai ingrijorata.
Povestea ia o întorsătură şocantă cand Dev nu mai poate sa se tina de ramura. In ultimul moment soseşte Shantanu, il prinde pe Dev de mana, şi-l opreşte de la a cădea de pe stâncă. Dev este usurat crezand ca Shantanu îl va salva. Cu toate acestea, Dev este şocat cand Shantanu ii spune ca vrea ca el să moară. Shantanu ii da drumul la mana şi Dev cade de pe stanca. Shantanu este extaziat fiind sigur că Dev este mort. Shantanu crede ca acum nimeni nu-l mai poate opri de la a deveni un Rajpurohit.
Partea a doua
Shantanu este foarte fericit după ce Dev cade de pe stâncă. Cu toate acestea, fericirea lui este de scurtă durată atunci când descoperă ca Dev s-a prins de o radacina de copac. Un înfuriat Shantanu îl împinge în jos de pe stâncă.

Un inspector de poliţie spune familiei Purohits ca Dev a avut un accident, in timp ce se întorcea de la Chhatarpur. Radhika şi restul familiei Purohit sunt şocaţi. Radhika, Sushil, Birju, Shantanu şi Vivek merg la locul unde a avut Dev accidentul. Sunt organizate operaţiuni de salvare pentru a-l căuta pe Dev, dar acestea nu dau nici un rezultat.
Dimineaţa următoare, cei care il cautau pe Dev descopera telefonul mobil , ceasul şi haine pătate de sânge ale lui Dev. Descoperirea bunurilor lui Dev duce la concluzia că Dev ar putea sa fi murit in acest accident. Radhika leşină, nefiind in stare sa suporte vestea morţii lui Dev.
După ce se întoarce acasă, Radhika isterica, il cauta pe Dev. Daadi şi Vaishali sunt surprinse de comportamentul Radhikai. Sushil le dezvaluie faptul că Dev nu mai este. Daadi şi Vaishali sunt devastate.

by RoRls
Triunghiul iubirii