sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 200

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 200

Mirror :

Rezumat
Prima parte
Radika este ingrijorata si ii povesteste mamei ei, Devki, despre faptul ca familia ei va trebui sa paraseasca casa Purohit. Daadi face donatii pentru ca zeul Krishna sa rezolve problemele familiei ei.
Shastriji si Devki viziteaza familia Purohit. Shastriji ii consoleaza spunandu-le ca aceasta perioada rea se va sfarsi curand. Oricum, Sushil o acuza pe Radika ca fiind cauza tuturor problemelor pe care le are familia. El il informeaza totodata pe Shastriji ca si Dadi refuza sa creada ca Dev este mort.
Mahant viziteaza familia Purohit si ii informeaza ca se trebuie sa plece si sa predea casa manastirii. Dadi este surprinsa sa il vada pe Mahant in casa atat de devreme, dimineata. Mahant devine confuz dupa ce Dadi ii spune ca Dev este plecat la munca.
Partea a doua
Cu inimile zdrobite, familia Purohit paraseste casa. Shastriji si Devki o roaga si o invita pe Vaishali si intreaga familie Purohit sa locuiasca cu ei in Vrindavan. Vaishali refuza pentru ca nu vrea sa aduca necazurile lor in casa Shastriji. Dar Shastriji si Devki insista in continuare, de asemenea Sushil insista sa fie acceptata propunerea lor. Vaishali accepta. Radika decide sa celebreze Vat Savitri Vrat (in calitate de femeie maritata) in Vrindavan.

Familia Purohit, Shastriji si Devki pleaca impreuna spre Vrindavan. Pe drum, Devki impreuna cu Shastriji incearca sa ii convinga sa se instaleze la ei acasa si nu la templu, dupa ce vor vizita Vrindavan-ul, si ea este capabila sa aiba grija de familia Purohit. Shastriji este de acord cu cele spune de Devki.
Dupa ce ajung in Vrindavan, un preot o binecuvanteaza pe Radika si ii spune ca vrea sa ii dea un kumkum special care poate fi acordat numai femeilor casatorite. Vaishali il informeaza pe preot ca sotul Radikai nu mai este. Vaishali ii mai spune si ca Radika nu crede ca sotul ei este mort. Preotul ii spune Radikai sa creada in adevar si Dumnezeu / Krishnai va raspunde rugaciunilor ei.
Preotul pune kumkum pe fruntea Radikai. Chiar cand Radika primeste binecuvantarea preotului, o masina opreste langa ei. Povestea ia o turnura dramatic atunci cand apare Dev in spatele masinii cu un bandaj la cap. Radika vede masina. Oare il va vedea si pe Dev ?

by Choti Bahu Fans
Triunghiul iubirii