sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 201

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 201

Mirror :

Rezumat
Prima parte
Radhika nu îl observă pe Dev, dar, după ce Dev pleaca , Radhika are un sentiment că Dev este aproape de ea. Din aceasta cauza, ea nu vrea să meargă la Vrindavan şi vrea să rămână în acel sat, pentru a-l găsi pe Dev. Shastriji îi cere Radhikai să vină la Vrindavan. El o asigură pe Radhika că convingerea că Dev este în viaţă va deveni realitate într-o bună zi.
Familia lui Shastriji şi familia Purohits ajung în Vrindavan. Devki îi spune lui Ammaji tot ce s-a intamplat, iar ea este supărată pe Shastriji pentru că a adus familia Purohits să rămână cu ei.
Ammaji nu îi permite lui Vaishali să facă Puja, motivand ca ea crede că este de rău augur. Când Vaishali ii intinde platoul de Puja lui Ammaji, acesta cade jos. Acest lucru o înfurie pe Ammaji, deoarece ea simte că acest lucru este un semn rău. Radhikai nu-i place comportamentul lui Ammaji faţă de Vaishali. Ammaji se enervează pe Radhika şi îşi exprimă nemulţumirea ei lui Shastriji pentru aducerea Radhikai la Vrindavan. Shastriji îi cere Ammaji nu sa se comporte grosolan cu invitatii. Ammaji o critică pe Radhika pentru că nu se îmbrăcă ca o văduvă. Ammaji afirmă că, dacă Radhika vrea să rămână în casa lor, ea va trebui să rămână ca o văduvă. Radhika spune ca nu se va imbraca ca o văduvă pentru că sotul ei este în viaţă.
Partea a doua
Daadi leşină după ce aude discuţiile dintre Shastriji, Ammaji şi Radhika.
Arjun ii spune lui Sushil că nu există suficientă hrană în casa lui Shastriji. Prin urmare, Sushil decide că ar trebui să stea la casa părinţilor lor în Agra. Vivek este mulţumit de decizia lui Sushil. Cu toate acestea, Sushil afirmă că numai el, Arjun şi Deepika vor merge la Agra pentru că, casa este mica. Prin urmare, Sushil, Arjun şi Deepika pleacă la Agra lăsând restul familiei Purohit ofensata.
Este chemat un doctor pentru Daadi. Daadi îşi recapătă cunoştinţa după ce o tratează doctorul. Doctorul îl informează pe Shastriji că Daadi care trebuie să fie tratată de urgenţă şi că ea ar trebui să plece la Agra pentru a fi tratată de bine-cunoscutul doctor Ved Prakash. Radhika şi Shastriji decid să viziteze Agra şi pe doctorul Ved Prakash.
Dev ajunge şi el la Agra cu o doamnă.

by Choti Bahu Fans
Triunghiul iubirii