sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 202

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 202
Server 1

Server 2

Rezumat
Prima parte
Ammaji îi spune lui Devki şi Vaishali că o întreabă toată lumea de ce Radhika continua sa se imbrace ca o femeie măritată. Devki îi spune lui Ammaji că ar trebui să nu asculte ce spun sătenii. Cu toate acestea, Ammaji spune ca nu poate pentru că toti sunt revoltaţi nu numai unul. Ammaji vrea ca Devki să o convingă pe Radhika să se îmbrace şi să se comporte ca o văduvă.
Mrinalini îi spune lui Vivek că ea este iritată de comportamentul lui Ammaji. Ea, spune că Radhika şi membrii familiei sale, sunt analfabeţi, iar Vivek îi spune Mrinaliniei să se oprească.
Radhika şi Shastriji ajung la Agra. Ei îl vizitează pe doctorul Ved Prakash şi îi solicită să vină la Vrindavan pentru a o trata pe Daadi. Cu toate acestea, doctorul spune ca nu isi poate părăsi toţi pacienţii şi să o aducă pe Daadi la Agra. Doctorul, de asemenea, subliniază faptul că ar putea dura luni de zile pana ce Daadi isi va reveni. Radhika şi Shastriji sunt de acord pentru a o aduce pe Daadi la Agra.
Partea a doua
Dupa ce Radhika şi Shastriji pleaca de la doctor, vine si Dev intr- o maşină şi coboară aproape de Radhika şi Shastriji.
Dev este în apropierea unui templu, impreuna cu o femeie. Radhika are un sentiment că Dev este undeva aproape de ei, dar ea nu-l observa. Radhika se roagă lui Dumnezeu pentru reunificarea ei cu Dev. Dumnezeu răspunde rugăciunilor Radhikai iar ea îl vede pe Dev în oglinda unui magazin.
Radhika se grăbeşte să îl intalneasca pe Dev. Cu toate acestea, ea este oprită din cauza unei procesiuni. Între timp Radhika reuşeşte să iasă din procesiune, insa Dev şi femeia urcă în masina lor si pleaca. Radhika rămâne in urma cu inima franta. Ea îi spune lui Shastriji că l-a văzut pe Dev. Shastriji o crede, dar ii spune că trebuie să se întoarcă la Vrindavan pentru a o aduce pe Daadi. Radhika este sigură că ea îl va întâlni pe Dev, atunci când se vor întoarce din nou la Agra pentru a o aduce pe Daadi pentru tratament.
Devki pregăteşte masa pentru Vaishali, Mrinalini şi Vivek. Ammaji îi spune lui Devki că cheltuieste prea multi bani în cumpărarea produselor alimentare pentru familia Purohit. Acest lucru o înfurie pe Mrinalini şi ea refuză să mănânce.

Daadi îi spune lui Vaishali ca vrea să mănânce. Vaishali îşi face griji că nu există suficientă hrană pentru toţi la familia Shastriji. Vaishali îi spune Daadimei că masa e în curs de pregătire.

by Choti Bahu Fans
Triunghiul iubirii