sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 204

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 204
Server 1

Server 2

Rezumat:
Prima parte
Radika aduce mancare pentru toti. Vaishali este ingrijorata despre locul de unde a luat Radika bani pentru a cumpara mancarea. Radika o minte ca acea mancare i-a fost oferita de o credincioasa de la temple.
Vaishali este multumita ca Daadi va avea mancarea necesara. Vaishali vede ranile de pe mainile Radikai si o intreaba de unde le are, dar Radika schimba subiectul.

Radika pleaca din nou sa caute locul in care l-a vazut pe Dev. Pentru ca nu il gaseste nici acum pe Dev, ea este hotarata sa mearga in fiecare zi, fiind convinsa ca intr-o zi il va gasi pe Dev.
Radika se intoarce acasa noaptea si isi ascunde mainile ranite de spalatul vaselor, sa nu i le vada Vasihali. Radika o minte pe Vaishali ca isi cauta un loc de munca pentru a preda muzica unei tinere fete. Vaishali ii spune ca si Vivek a inceput sa predea lectii catorva copii. Vaishali este mandra de Radika si de Vivek.

Povestea trece peste urmatorii 5 ani. Radika continua sa il caute pe Dev. Desi are parte de dezamagiri zilnice, ea nu si-a pierdut speranta. Baba, un vecin, este intrigat si o intreaba pe Radika care este motivul pentru care ea vziteaza in fiecare zi templul. Radika ii spune ca ea isi cauta sotul. Impresionat de cat de dedicate este Radica acestui tel, Baba o binecuvanteaza si se roaga pentru implinirea dorintei ei.
Partea a doua
Vaishali o roaga pe Mrinalini sa munceasca pentru a contribui si ea la nevoile familiei asa cum faci ceilalti care muncesc. Dupa ce ii spune aceasta, ea pleaca si o lasa pe Mrinalini furioasa. Ea refuza sa munceasca, comentand ca ea este obisnuita sa traiasca la un anumit nivel si ca necazurile familiei Purohit nu i se datoreaza.
Radika se roaga zeului Krishna sa faca dreptate si sa i-l aduca inapoi pe Dev.
Din cauza pierderii de memorie, Daadi a uitat motivul pentru care ei au devenit saraci. Ea este ingrijorata de motivul pentru care Radika si Vaishali fac cheltuieli putine si poarta rochii simple. Radica o minte ca, ea, Daadi fiind sub tratament, medicul specialist le-a sfatuit sa imbrace haine simple. Din aceasta cauza ea, Radika si Vaishali, poarta haine simple. Daadi este satisfacuta de explicatia Radikai. Dar ii sune ca vrea ca Radika si Vaishali sa poarte, totusi, haine scumpe.
Mai tarziu, Radika salveaza un copil de la un accident de masina. Mama copilului ii multumeste Radikai. Ea se recomanda ca fiind Kanica. Radica nu stie ca aceasta femeie, Kanica, este cea care a avut grija de Dev dupa accidental lui. Radika ii povesteste Kanikai ca este in cautarea unui serviciu. Kanika ii da Radikai o carte de vizita, si o asigura pe Radika ca mama ei o va ajuta sa gaseasca de lucru.

by Choti Bahu Fans
Triunghiul iubirii