sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 206

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 206
Server 1

Server 2

Rezumat:
Mata Ramji este multumita de Abhay (Dev), caruia i-a i transferat responsabilitatea afacerilor ei. Ea ii cere lui Dev sa vina imediat acasa pentru ca are ceva foarte important de discutat cu el.
Radika ii spune lui Mata Ramji ca ea are nevoie de un loc de munca pana ce familia ei va depasi criza financiara pe care o traverseaza. Pentru ca radika a salvat viata copilului Kanikai, Mata Ramji ii ofera slujba de a vea grija de acel copil, Radika este incantata, dar Mata Ramji o avertizeaza ca nu are voie sa faca nici cea mai mica greseala.
Abhay ii povesteste lui Mata Ramji ca a anulat intelegerea cu Agarwal pentru ca acesta este necinstit. Mata Ramji ii spune ca ea stie acest lucru si ca este bucuroasa de decizia lui. Mata Ramji ii reaminteste ca are ceva important de discutat cu el.
Vaishali este surprinsa sa vada ca Radika poarta o bratara pe picior. Ea vrea ca radika sa poarte noua bratara cumparata de ea. Radika ii spune ca ea a pierdut o bratara in urma cu 5 ani, dar ca inca nu se simte in stare sa schimbe bratara pe care o are acum.

by Choti Bahu Fans
Triunghiul iubirii