sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 208

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 208 - Rezumat
Server 1

Server 2

Traducere:
Prima parte
Mataramji vorbeste cu Hanuman, omul ei fidel. O vede pe Kanika si o cearta pt ca ea a foost plecata iar Deepun are febra. Apoi o trimite sa aiba grija de copil. In scena urmatoare Dev dormea, dar era nelinistit, vede imagini in alb si negru si apoi vede clar un indicator de circulatie spre un templu unde oamenii se rugau.

Apoi Dev se trezeste si se gandeste ce templu e ala si de ia venit in minte. In urmatoarea scena Kanika doarme iar Radhika are grija de Deepu. Ea se gandea sai ceara liber lui Mataramji sa se duca la festival
dar nu vroia sal lase pe Deepu. In casa familiei Purohit Vaishali si Vivek o asteptau pe Radhika.Apoi apare Hanuman si ii anunta ca Radhika a ramas sa aiba grija de Deepu. Vaishali se sperie vazand ca Hanuman era inarmat si cu escorta dupa el, se gandea in ce casa lucra nora ei. Urmatoarea zi Radhika era cu Deepu care se simtea mai bine, Mataramji intra si ii multumeste apoi ii zice ca poate sa plece si ca urmatoarea zi
e libera. Urmatoarea zi Radhika aprinde candela in fata icoanei, e fericita si ii multumeste zeului ca astazi o sa ii aduca sotul inapoi. Apoi ii cere scuze pt incapatanarea ei. Vaishali incearca sai dea medicamentul lui Dadima, Radhika intra si ii zice ca astazi va veni DEv, Vaishali e uimita. Apoi ii zice sai faca Halva lui Dev si sa mearga in targ sasi cumpere haine.Vaishali se roaga pt o minune, ca fericirea norei ei sa nu se transforme in lacrimi. In scena urmatoare Dev discuta cu ministrul si apoi o suna pe Mataramji si o anunta ca vine acasa.
El este fericit ca o sa vina de festival acasa si se garabeste sa ajunga la aeroport. Radhika se aranjeaza in oglinda, se uita la bratara de pe picior si isi aplica vermilionul. In urmatoarea scena Dev e in taxi si ii cere soferului sa mearga mai repede ca are de prins avionul spre Agra iar soferul ii zice ca a plecat deja.Dev intreaba cand e urmatorul avion dar nu primeste un raspuns favorabil. In casa la Mataramji se faceau pregatirile pentru festival. Aceasta vine sii zice lui Rajan ca e multumita de pregatiri si ca Abhai va fi fericit.
Dev era in masina, cand deodata soferul opreste si ii zice ca nu are permis sa mearga la Agra. Dev ii zice sa mearga mai departe ca ii va plati ek amenda daca va lua. Mataramji si toata familia era in templu, sii cerea preotului sa faca pregatirile. Cand era pe drum Dev vede un cuplu care facea semn sa opreasca,el opreste si ii ia. Ei vroiau sa mearga la templul pe care il visase Dev. In templu Radhika se roaga, cand Dev coboara din masina ea ii simte prezenta.
A doua parte
Radhika si Dev se plimba in templu, Dev e fericit dar e uimit. Radhika pleaca de langa familia ei si coboara treptele uitandu-se dupa Dev, Dev se inchina la zei, Dev e pe o parte, Radhika e p cealalta parte dar nu se vad, deodata doi copii care se jucau o ii ating facandu-i sa se intoarca. Radhika il vede pe Dev si alearga si il imbratiseaza. Dev are un zambet pe fata, dar pare confuz. In celalat templu Mataramji il asteapta pe Dev.
Radhika si Dev sunt imbratisati,deodata Dev isi ia mana de pe ea, si ii zice ca nu o cunoaste si ca numele lui e Abhai Singh Thakur. Radhika are lacrimi in ochi si ii zice sa priveasca in inima lui ca acolo o va gasi pe ea.
Birju vine dupa ea si il vede pe Dev si cu lacrimi in ochi il imbratiseaza. Dev ii zice ca nu il cunoaste si ca il confunda cu altcineva, Birju crede ca glumeste. Radhika ii zice sa mearga cu ea ca il asteapta familia dar Dev ii zice ca numele lui e Abhai si ca nu ia mai vazut niciodata pana acum. Dev pleaca, e trist, iar Radhika alearga dupa el. Dev se urca in masina si pleaca. Radhika alearga dupa masina dar Birju o opreste si ii zice ca ala nu era Dev. Radhika il contrazice si ii zice ca isi cunoaste sotul, ii cunoaste fiecare suflare. Episodul se incheie cu Radhika pe pamant plangand.

by crys
Triunghiul iubirii