sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 209

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 209
Server 1

Server 2

Server 3

Rezumat:
Prima parte
Radhika îi mulţumeşte lui zeului Krishna pentru ca a lasat-o sa-l intalneasca pe Dev. Ea ştie că zeul îi testează răbdarea prin separarea ei de Dev, din nou. Dar Radhika este sigur că va trece testul si se va reuni cu Dev.
Radhika îi informează pe Vaishali şi Vivek că ea l-a întâlnit pe Dev. Vaishali şi Vivek sunt uimiţi şi încântaţi. Radhika ii cere lui Birju sa-i confirme spusele. Birju spune ca l-a vazut si el, dar a fost doar un om care semana cu Dev. Vaishali şi Vivek sunt dezamăgiti, dar Radhika este sigură că acel barbat a fost Dev. Radhika mai spune că acel barbat a spus ca numele său este Abhay. Cu toate acestea Radhika este sigura că va rezolva misterul şi îl va aduce înapoi Dev.
Abhay (Dev) ajunge la templu pentru a finaliza ritualul. Rajan ii reproseaza lui Abhay că a venit asa târziu. Abhay ii spune ca a ajuns târziu pentru ca a pierdut avionul.
Radhika decide să viziteze templul unde s-a intalnit cu Dev pentru că are sentimentul că Dev ar putea ajunge din nou acolo. Vaishali, de asemenea, o însoţeşte. În timp ce Radhika şi Vaishali sunt efectueaza Aarti, Dev ajunge la templu. Radhika are sentimentul ca Dev este in apropiere. Spre bucuria ei, ea il vede pe Dev în templu. Chiar şi Vaishali îl vede pe Dev.
A doua parte
Radhika, Vaishali şi Vivek sunt încântaţi să îl vadă pe Dev si sa stie ca este in viata. Cu toate acestea, Dev afirmă că el este Abhay şi nu ii recunoaste. Vaishali şi Vivek sunt dezamăgit când Dev le spune că părinţii lui au murit într-un accident de maşină.
Radhika încearcă să-l convingă pe Dev că el este o parte din familia lor. Cu toate acestea, Dev afirmă el are o alta familie şi, de asemenea, un copil. Radhika, Vaishali şi Vivek sunt şocaţi.
Preotul ii sugerează lui MataRamji celebrarea căsătoriei lui Abhay şi Kanika într-un mod grandios. MataRamji ii cere Kanikai sa ii arate Preotului hainele care se vor oferi cu acesta ocazie. În timp ce ii arata hainele, Kanika observa ca preotul este ingrijorat si il intreaba motivul. Preotul ii spune că după ce a studiat horoscopul ei, el a aflat ca ea nu este o femeie maritata. Kanika este şocată. Rajan, care este martor la acest incident, ii spune preotului ca acest lucru nu este adevarat si ii cere sa plece.
Incidentul o face pe Kanika sa fie destul de agitata şi ea împărtăşeşte temerile ei cu Rajan. Rajan ii spune ca nu are de ce sa-si faca griji. Cu toate acestea, Kanika consideră că banuielile preotului au fost confirmate in urma acestui incident şi il acuză pe Rajan ca i-a distrus viaţa. Kanika îi spune lui Rajan că, dacă MataRamji ar fi aflat că ea a fost insarcinata cu copilul unui om dintr-o castă inferioară si fara sa fie casatorita, probabil ar fi fost ucisă. Kanika dezvăluie, ca pentru a se salva, a adus acasă un străin (pe Dev), care şi-a pierdut memoria prezentandu-l drept soţul ei. Kanika îl avertizează pe Rajan că, dacă minciuna ei se va afla, ea va spune, de asemenea, toate greşelile pe care le-a facut el, Rajan stiind tot adevarul in legatura cu Dev.
Birju respinge posibilitatea ca Abhay sa fie Dev. Radhika are incredere că zeul Krishna o va ajuta la elucidarea misterului.
Triunghiul iubirii