sâmbătă, 26 februarie 2011

Triunghiul Iubirii – Episodul 210

Triunghiul Iubirii

Triunghiul Iubirii – Episodul 210
Server 1


Server 2

Rezumat:
Prima parte
MataRamji o cheamă pe Radhika printr-un servitor pentru a ajuta la aranjamentele pentru aniversare Kanikai si a Abhay. Vaishali este reticentă şi nu îi permite Radhikăi să meargă. Dar Radhika îi spune ca trebuie sa mearga si ii aminteşte de favorurile efectuate de MataRamji.
Văzând rochia pe care sotia sa a pregatit-o pentru petrecere, Rajan, furios, iese din camera. El este frustrat cand vede ca toată lumea îi acordă o importanţă atât de mare lui Abhay în timp ce nimeni nu se îngrijeste de el.
Kanika îi spune lui Abhay, că vrea ca ei doi sa traiasca ca un cuplu căsătorit. Cu toate acestea, Abhay refuză spunand că această condiţie înseamnă mult pentru el si ca nu se va intampla nimic pana cand nu isi recapata memoria. Incepe petrecerea de aniversare. Radhika soseşte la conac. Ea se întreabă de ce simte prezenţa lui Dev ori de câte ori ajunge acolo. Abhay impreuna cu Kanika şi Deepu fac fotografii. Radhika il vede pe Dev (Abhay) şi-l îmbrăţişează, lăsându-i pe ceilalti confuzi cand afirma ca Abhay este sotul ei. Radhika vrea ca Dev să dezvăluie la toată lumea că ea este soţia lui. Fiind coplesita de panică Kanika respinge pretenţiile ei şi spune că Abhay este soţul ei. Cu toate acestea, Radhika nu se clinteşte. Înfuriat Rajan dă ordin ca Radhika să plece de la conac. Abhay se enervează pe Rajan pentru comportamentul ţărănesc pe care il are fata de Radhika. Abhay îi explică lui Radhika că el nu este Dev şi că el este căsătorit cu Kanika şi Deepu este fiul său. Cu toate acestea, Radhika, continuă să insiste că el este sotul ei. Înfuriată, MataRamji ii spune Radhikai sa inceteze.
A doua parte
MataRamji se enervează pe Radhika pentru revendicarea lui Abhay (Dev) ca fiind soţul ei. Cu toate acestea, MataRamji, îi dă lui Radhika sansa de a dovedi că Abhay este sotul ei. Dacă Radhika nu va reuşi să dovedească acest lucru, ea va trebui să stea departe de familia lor pentru totdeauna.
Radhika le spune lui Vaishali şi Vivek că Dev sta la conacul lui MataRamji si ca este ginerele ei şi soţul Kanikai. Vaishali şi Vivek sunt şocaţi, dar şi furioşi să ştie că Dev o consideră pe Kanika soţia lui. Radhika spune ca ea trebuie să-i dovedească lui MataRamji că Dev este soţul ei. Radhika este nerabdatoare sa adune dovezi pentru a demonstra care este adevarul.
Kanika, de asemenea, adună probe pentru a dovedi ca Abhay este sotul ei. Cu toate acestea, datorita faptului că pretenţile ei se bazeaza pe dovezi false, ii este teama sa nu se afle adevarul. Rajan o asigură ca nu are de ce să-şi facă griji si ca Radhika nu va fi în stare să dovedească pretenţia ei. Rajan este, de asemenea, sigur că Abhay nu o va considera niciodata pe Radhika sotia lui. Cu toate acestea Kanika tot nu reuseste sa se calmeze.
MataRamji ii mărturiseşte lui Hanuman ca bănuieşte că ceea ce pretinde Radhika ar putea fi adevărat după ce a vazut suferinta şi lacrimile ei.

Kanika ii cere lui Abhay să împartă patul cu ea. Abhay refuză. El ii spune că va rămâne langa ea ca un prieten până când îşi va recăpăta memoria. Kanika este dezamăgită.
Triunghiul iubirii