joi, 9 august 2012

Regele Modei

regele modei


Despre serial
Scurta prezentare: Lee Ga-Young este o fata orfana, crescuta de mila. Ea locuieste la atelierul la care munceste. Intr-o seara, fiica patroanei da o petrecere, atelierul ia foc de la o tigara si Lee este acuzata de incendiu si alungata pe strazi. Cea care o crescuse si acum o alungase, isi insusise bunurile parintilor lui Lee Ga-Young in momentul in care acestia murisera. Lee Ga-Young aplicase la o scoala de design din SUA. Fosta „protectoare” ii ascunsese raspunsul favorabil, mai mult raspunsese in locul ei cum ca ar renunta.

Fata gaseste munca şi adapost la un atelier de la marignea orasului. Demonstrand ca atie foarte bine meserie, ea il ajuta pe proprietarul atelierului Kang Young-Gul, sa isi plateaca o datorie importanta. Dupa ce il ajuta, patronul o rasplateste impruumutandu-i bani pentru biletul de avion pana la New York. Fata pleaca, ajunge si asteapta o noape pe treptele scolii. Dimineata afla ca nu mai figura pe liste, se intalneste cu fata fostei patroane si protectoare care ii spune ca ea se afla acolo deoarece cineva renuntase, iar Lee Ga isi da seamna ca se intamplasera niste lucruri murdare.

Cititind in ziar ca cel care va sponsoriza Scoala de Desing este fiul unei doamne, un cunoscut de la fostul atelier de la care fusese alungata, merge la el pentru a-i cere sa o ajute in rezolvarea chestiunii cu inscrierea. Acesta ii ofera niste bani sa plece. Ea se infurie si il cearta. Apoi pleaca sa isi caute gazda.

Kang Young-Gul se incurca cu iubita unui om puternic, acesta il urmareste pentru a-l omori si el nu poate face altceva decat sa fuga pe un vas de pescuit. Acolo are parte de o serie de intâmplari, isi da ceasul valoros pentru a nu fi aruncat in mare si le promite tuturor cate un ceas daca va ajunge in America. Jae Hyuk ajunge pana la urma la New York si o cauta pe Lee Ga la Scoala de Desing, insa din cauza incurcăturii nu o gaseste.

Totul se desfasoara intr-un ritm alert si timpul nu sta in loc pentru nimeni. Ce se va intampla cu Lee Ga? Norocul o va parasi ori îi va insoti pasii?

Regizor: Lee Myung Woo

Distributie: Yoo Ah In, Seo Young Joo, Shin Se Kyung, Kim Sae Ron, Lee Je Hoon, Kwon Yu Ri
sursa: euforia.tv

Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5
Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodul 9 Episodul 10
Episodul 11 Episodul 12 Episodul 13 Episodul 14 Episodul 15
Episodul 16 Episodul 17 Episodul 18 Episodul 19 Episodul 20