luni, 17 septembrie 2012

Ploaie de Iubire

ploaie de iubire 
Despre serial
Scurtă prezentare: Cât de diferită este iubirea din 1970 față de cea din 2012? Deși emoția și fericirea dragostei poate că sunt aceleași, indiferent de an, felul în care oamenii își exprimă și își mărturiseau dragostea în 1970 poate parea ciudată celor din 2012…

Jang Keun-suk și Yoonane vor spune împreună o poveste de dragoste care transcede două ere diferite. Acest lucru face serialul-drama Ploaie de iubire sa fie unic, iar scenele în care poze din anii 70 sunt juxapuse celor din 2012 să fie pur și simplu minunate.

Combinând povestea clasică de dragoste cu sentimentele moderne ți trendy, Ploaie de iubire descrie o dragoste atemporală ce va face ca inimile telespectatorilor să vibreze.

Seo In-ha este un student la Arte din anii 1970. Într-o zi, el o vede pe Yun-hui ce statea pe o bancă sub fereastra sa și îi desenează frumusețea. Începe să-i picteze portretul, dar când își ridică privirea din tablou, constată ca ea a plecat. El fuge să o caute, dă peste ea și se îndragosteste până peste cap. O studentă tăcută și frumoasă ca Yun-hui, era populară și avea mulți admiratori, unul dintre ei fiind Dong-uk, prietenul lui In-ha.

După ce află că prietenul lui este interesat de Yun-hui, In-ha încearcă să și-o scoata din minte, însa dragostea lui nu dispare ci, din contră - crește. În timpul unui festival studențesc, el se rănește încercând să o salveze pe Yun-hui dintr-o situație periculoasă. Între timp, Yun-hui află că In-ha a pictat-o și realizează că el are unele sentimente pentru ea. In-ha continuă să își ascundă sentimentele de dragul prietenului său. În cele din urma sfârșește prin a-i mărturisi dragostea lui Yun-hui. Ea răspunde sentimentelor lui și dragostea lor continuă să crească. Într-o zi, pe nepusă-masă, Yun-hui pleacă în Statele Unite să se trateze pentru o boală gravă și In-ha pleacă în armată.

În Japonia anului 2012, Jung Ha-na (fiica lui Yun-hui) merge la Hokkaido să întâlnească prima dragoste a mamei sale și dă peste Seo Joon (fiul lui In-ha) în gară. Când cei doi se ciocnesc, telefonul lui Ha-na cade în buzunarul lui Jun. Realizând ce s-a întamplat, Ha-na încearcă sa dea de Jun pentru a-l recupera. În timp ce se află în Japonia pentru o sesiune foto, Jun sfârșește prin a-și schimba foarte des programul, iar Ha-na nu poate da de el. Când într-un final se întâlnesc, Jun îi cere lui Ha-na să îl ducă să vadă ploaia de diamante (un fenomen în care zapada se reflectă sub lumina soarelui și pare asemeni bijuteriilor) în schimbul telefonului ei, ceea ce și face. Mai târziu, când se întoarce la Seoul, Ha-na vede pe stradă flyere cu poza ei. Surprinsă și suparată, se duce să îl vadă pe Jun să afle daca el a facut flyer-ul.

Intre timp, In-ha se duce să îl vadă pe fiul sau Jun și da peste Yun-hui, prima lui dragoste din urmă cu aproape 32 de ani.

Este o poveste ce ne poartă în timp, pe aripile amintirilor și întamplarilor.
sursa: euforia.tv
Distribuție: Jang Keun Suk / Seo In Ha, Im Yoon Ah / Kim Yoon Hee, Kim Si Hoo / Lee Dong Wook, Son Eun Seo / Baek Hye Jung, Seo In-guk / Kim Chang Mo

Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5
Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodul 9 Episodul 10
Episodul 11 Episodul 12 Episodul 13 Episodul 14 Episodul 15
Episodul 16 Episodul 17 Episodul 18 Episodul 19 Episodul 20