duminică, 6 martie 2011

Dragoste si pedeapsa - Episodul 45

Dragoste si pedeapsa
Dragoste si pedeapsa - Episodul 45

Server 1
Part 1

Part 2


Traducere ep 45
Yavuz îl întreabă pe Savaş ce s-a întâmplat şi Savaş îi răspunde că ştii tu exact ce s-a întâmplat. Yasemin şi Pala încearcă să îl liniştească pe Savaş, Yavuz ordonă oamenilor să plece rapid. Presa întreabă dacă e o problemă personală sau de afaceri. Yasemin este furioasă şi ea nu ştie la ce să se gândească la ruşinea care i s-a întâmplat în faţa atâtor oameni sau că s-a speriat de reacţia lui Savaş. Savaş îi spune că de fapt Yavuz Korkmaz este Yavuz Moran şi este fratele lui Cicek şi că îi va povesti restul în drum spre casă. Pala îi spune lui Eştef să adune oamenii şi să plece după Yavuz.

Savaş îi spune că Yavuz a răpit-o pe Cicek şi a speriat-o că o săptămână nu a putut dormi., îi spune că Yavuz este periculos şi brutal, Yasemin îi spune că Yavuz ştie despre Omer şi să se grăbească acasă că Yavuz ştie unde locuieşte. Savaş îi spune să nu se sperie că el nu poate să –i facă nimic lui Omer. El asigură paza casei lui Yasemin. Savaş primeşte un telefon când ei ajung acasă dar nu îi spune lui Yasemin cine a sunat. Leyla este speriată, Yasemin îi spune să se liniştească

Savaş merge la închisoare unde Mustafa nu a păţit nimic deoarece el era păzit de om pus de Savaş. Dar despre care nici Mustafa nu ştia. Savaş încearcă să afle cine a încercat să îl ucidă pe Mustafa iar acesta îi spune că a vorbit cu Yavuz că a aflat şi el că nu a fost omorât acel băiat şi cel care i-a dat arma înapoi a fost Yavuz. Savaş realizează astfel cine a fost în spatele uciderii lui Ahmet.

Yavuz merge furios acasă nu vrea să fie deranjat de nimeni, spune oamenilor săi că nu trebuie nimeni să afle unde este. Află că Mustafa nu a putut fi ucis şi spune că îl va face pe Savaş să plătească de o mie de ori.

Pala este întrebat de femeile de acasă ce s-a întâmplat el nu le spune dar ele văd la televizor, unde se mai menţionează că Savaş este căsătorit cu Cicek şi că el are o relaţie de lungă durată cu Yasemin. Şahnur este furioasă merge la Pala şi îi spune că ele au văzut totul la televizor.

Ceyda o sună pe Yasemin şi o întreabă de ce ceremonia a fost un dezastru iar Yasemin îi spune că îi va explica a doua zi.

Cicek îl sună pe Savaş care nu îi răspunde, îl sună pe fratele ei care la fel nu îi răspunde. Nazan vede şi ea totul la televizor şi merge acasă.

Savaş se întoarce la Yasemin, ea îl întreabă unde a fost ce s-a întâmplat iar el îi spune că a fost un eveniment neplăcut despre care mai bine să nu ştie şi îi mai spune că nu este în siguranţă aici. Yasemin spune că nu îşi va părăsi casa din cauza unui nebun.

Şahnur este din nou supărată de ce Savaş nu este prin preajmă. Când vine îl întreabă ce s-a întâmplat. Savaş îi spune că Yavuz a lucrat cu firma lui Yasemin. Şahnur zice că trebuie să mai fie şi altceva, Savaş îi spune că e doar atât, el a întrecut limita şi asta a fost tot.

Yavuz este informat de omul său că Savaş a aflat de oamenii ucişi în maşină, care au răpit-o pe Cicek că sunt oamenii lui, el e furios şi spune că dacă este vreun spion printre ei acela va fi ucis.

Pelin şi Hakan iau micul dejun împreună, ei au urmărit la televizor cele întâmplat şi îşi fac griji pentru Savaş şi Yasemin.

Yavuz o sună pe Cicek, el nu-i spune unde este dar îi spune să nu creadă ceea ce îi va zice Savaş despre el. Pala aude slab ce vorbeşte Cicek cu Yavuz. Cicek întreabă că este din cauză că a lucrat cu Yasemn, amintindu-i că i-a spus că nu procedează bine şi el i-a spus că ştie el ce face.

Yasemn este condusă la lucru de oamenii de la pază şi ei nu o lasă să meargă cu maşina ei la ordinele lui Savaş.

Savaş şi Pala vorbesc depre implicarea lui Yavuz în uciderea lui Ahmet de către Mustafa, în faptul că a răpit-o pe sora lui spunând că acesta este un monstru şi Savaş spune că ei trebuie să afle totul. Savaş spune că nu îi va zice mamei lui despre cele întâmplate şi nici lui Cicek că fratele ei a răpit-o..Pala nu înţelege de ce vrea Yavuz să se răzbune, Savaş îi spune că acesta vrea să înceapă din nou vărsarea de sânge dar el nu ştie cum va scăpa de treaba asta. Îi spune lui Pala că trebuie să vorbească cu Cicek iar Pala îi spune că a auzit-o vorbind cu Yavuz dar nu spunea decât ,-da-, da.

Yavuz o sună pe Yasemin de pe telefon cu număr necunoscut doar să îi audă vocea.

Bora este speriat că Savaş ştie totul despre ce a făcut şi va dori să se răzbune. Fata îi spune să fugă dar el zice că a muncit mult până să pună mâna pe bani şi nu renunţă pentru că vrea ca să-i cumpere ei lucruri frumoase şi scumpe, fata îl crede.

Nazan o întreabă pe Cicek ce vrea fratele ei de la Savaş, nu îi ajunge că i-a ucis soţul. Pe Nazan o deranjează mirosul din bucătărie iar Fidan bănuieşte că ea este însărcinată.

Ceyda îl sună pe Yavuz şi acesta îi spune că nu mai lucrează cu agenţia lor. Yavuz o sună din nou pe Yasemin şi nu spune nimic, şoferul întreabă dacă ceva este în neregulă, Yasemnia zice că nu.

Savaş o întreabă pe Cicek dacă ea ştia că Yavuz lucra cu Yasemin, ea confirmă, el o întreabă de ce nu are încredere în el. Ea zice că are dreptate îşi cere scuze şi îi spune lui Savaş că Yavuz i-a spus să nu creadă ce îi va spune despre el, şi întreabă ce a vrut să zică, Savaş îi răspunde că nu ştie.

Şahnur vorbeşte cu Pala ea nu înţelege de ce Yasemin a lucrat cu Yavuz nu trebuie să mai lucreze ea trebuie să fie atentă acuma este femeie din clan. Îi mai spune că Savaş ascunde lucruri de ea. Pala îi spune să nu se mai amestece.

Ceyda îi spune lui Yasemin că i-a telefonat lui Yavuz şi şi-a cerut scuze în numele agenţiei şi că ea ar trebui să-i mulţumească. Yasemin este furioasă pe Ceyda că lucrează pe la spatele ei şi îi spune că dacă se mai întâmplă încă odată vor termina cu parteneriatul lor. Îi spune că ea are mai multe acţiuni şi de acuma ea va trebui să-i spună orice înainte de a vorbi cu clienţii. Yasemin informează pe cei din agenţie că ei nu mai lucrează cu Yavuz..

Hakan îi trimite pe angajaţii holdingului la munca lor.

Pelin vine la Yasemin şi este amuzată de ce s-a întâmplat la televizor şi îi spune că ea a arătat minunat la TV. Pelin îi spune că nu este vina ei este modul nostru de a privi viaţa. Yasemin îi spune că Cicec i-a zis că femeile din Istanbul au o viziune diferită de viaţă faţă de femeile din Van.

Bora o sună pe Nazan să o întrebe dacă este vreo schimbare în decizia ei, ea spune că se va gândi. Şi nu vrea să vorbească mai mult spune că îl va suna ea. Fidan tocmai intră în cameră şi ascultă puţin şi realizează că ei nu s-au văzut de ceva vreme.

Cicek vine la compania Baldar, ea le zice oamenilor să plece dar aceştia spun că o aşteaptă.Ea merge la Hakan să vorbească cu el şi îi spune acestuia că acasă nimeni nu vrea să vorbească cu ea că nu ştie multe, Hakan spune că nici el nu ştie mai multe decât ea. Dyla îi găseşte acolo împreună tocmai atunci.

Yavuz a făcut primul transport de droguri fără nicio problemă. El spune omului cu droguri că nu vrea să păţească şi el ce a păţit Baldar când a transportat droguri şi să-i asigure spatele.

Savaş realizează că totul a fost planificat de Yavuz, şi chiar când puteau să-şi cureţe numele Ahmet Moran a fost ucis. Înseamnă că cineva a fost interesat ca Ahmet să fie înlăturat ca Savaş să nu poată să îşi salveze firma, denunţul de transport de droguri, doar o singură persoană a beneficiat de aceste evenimente, Yavuz. El spune că trebuie să dovedească că Yavuz a fost implicat în denunţul privind transportul drogurilor.

Şahnur o vizitează pe Yasemin şi o întreabă dacă ştie mai multe cu privire la ce s-a întâmplat între Savaş şi Yavuz, să fie discretă cu privire la întâlnirea lor şi că la Van iar sunt tensiuni din cauza lui Savaş şi a lui Yavuz.

Yasemin vine seara pe bancă pe mal alături de Savaş, îi spune să nu se îngrijoreze că a adus-o omul lui. Îi spune lui Savaş că a fost obosită dar picioarele ei au adus-o acolo.

Cicek e bucuroasă când vede că sună Hakan dar de fapt era Lara care o invită la ea acasă în weekend.

Nazan îi spune lui Bora că îl acceptă dar doar pentru copilul care o să se nască.

Şahnur din nou îi spune lui Savaş că Yasemin şi Omer nu sunt în siguranţă şi că ei trebuie să stea la ei în casă. Savaş spune că amândoi sunt în siguranţă

Ceyda îl sună pe Pala şi îl cheamă la o întâlnire privată la ora 1.

Pelin îi spune lui Yasemin că Lara nu o place.

Pala începe să-I ceară lui Fidan mai multă atenţie cu privire la modul cum se îmbracă.

Savaş o cheamă pe Yasemin cu Omer la aer în parc. Ei vorbesc despre perioada studenţiei lor când erau fără griji şi despre munca lor. Savaş o întreabă dacă îi e dor de perioada studenţiei şi ea spune că singurul lucru care ei îi lipseşte este el. Savaş spune că viaţa este grea iar Yasemin spune că este mai grea fără el.

Multumiri persoanelor care au realizat aceasta traducere!

Pentru cine doreşte să vadă serialul mai repede, şi doreşte să ne ajute cu traducerea lui din limba turcă (sau bulgară) să ne dea un mail la: romaniarelease@gmail.com
Dragoste si pedeapsa