duminică, 6 martie 2011

Dragoste si pedeapsa - Episodul 44

Dragoste si pedeapsa
Dragoste si pedeapsa - Episodul 44

Episodul 44 complet (cu subtitrare)
Server 1
Part 1

Part 2

Part 3


Part 4


Part 5


Server 2
Part 1


Part 2


Traducere ep 44
Yasemin este surprinsă la vederea lui Cicek.care îşi cere scuze că a apărut aşa fără s-o anunţe dar a vrut să vorbească cu ea.. Yasemin îi spune secretarei să nu îi dea nicio legătură telefonică.

Pala şi Savaş ajung la agenţie, Ceyda le spune că Yasemin are un oaspete.

Pala îi spune lui Savaş că la sugestia lui Ceyda care îşi face bine treaba, ar fi indicat pentru afacere să schimbe brandul, Savaş crede că un nou brand pentru acelaş produs nu e un lucru bun.şi el nu vrea ca de fiecare dată când are o problemă să se ascundă în spatele unui brand.

Cicek îi spune la Yasemin că ea nu este singura problemă între ea şi Savaş că e de vină cutuma că poate ea nu înţelege dar o să-I explice. Ea îi spune că a fost speriată din cauza răpirii dar acum s-a liniştit că răpitorii au fost prinşi. Ea îi spune lui Yasemin că ei sunt 4 fraţi 3 băieţi şi o fată dar tatăl ei mereu zicea că are 3 copii, că ea nu a fost niciodată respectată, că atunci când a fost la ea la spital cel care a tras în ea a fost tatăl ei.pentru că a fost neascultătoare şi a vrut să divorţeze. Ea spune că ea şi Savaş sunt mereu în pericol şi că Omer este fiul lui Savaş dar în acelaş timp este şi fiul şefului de clan. Yasemin crede că Savaş se luptă din greu pentru a-şi menţine familia în siguranţă. Cicek îi spune că el o iubeşte mult şi că se simte mai puternic dacă Yasemin este alături de el.

Yasemin îi spune lui Savaş că Cicek a vrut să vorbească cu ea şi că ele au avut o discuţie frumoasă Cicek îşi cere scuze şi pleacă. Pala o întreabă pe Yasemin dacă participă la şedinţă dar ea îi răspunde că are o altă întrevedere şi că de ei se ocupă Ceyda.

Yasemin îi explică la Yavuz cum se va desfăşura lansarea de la hotel. Când se apropie prea mult de Yasemin aceasta se ridică, el întreabă dacă cumva s-a terminat întrevederea dar ea îi spune că se simte mai bine în picioare.

Savaş, Pala şi Hakan iau cina împreună, Pelin o aduce şi pe Yasemin care e surprinsă deoarece a crezut că vor fi doar ele două. Pentru această întâlnire au complotat Pelin şi Hakan pentru a-i aduce împreună pe Yasemin şi Savaş care şi el este la fel de surprins.

Baran îi spune lui Nazan cum Bora l-a certat, cum a ţipat la el dar Nazan îi spune că nu trebuie să-i fie frică de nimeni şi că nu e nicio problemă că a vărsat paharul cu apă.

Savaş spune că nu vrea să mânânce nimic la care Yasemin îi propune să împartă un şniţel lucru cu care el este deacord.

Acasă la Baldari sunt doar femeile la cină, Cicek este foarte fericită şi Fidan îi spune că a procedat bine că a ieşit dar Şahnur nu înţelege ce o face aşa de fericită pe Cicek.

Savaş o duce acasă pe Yasemin ea îi spune- nu mă vei întreba ce am vorbit cu Cicek, el spune nu pentru că oricum îmi vei povesti dar o întreabă dacă a supărat-o. Yasemin zice că nu, ea este o persoană drăguţă care i-a spus lucruri corecte şi că au avut efect asupra ei.. Când Savaş îi spune noapte bună ea îl întreabă dacă nu vrea să îl vadă pe Omer că încă nu s-a culcat.

Pelin îl invită pe Hakan la o cafea, el acceptă dar verifică prima dată dacă torul e în regulă cu Lara.

Savaş se joacă cu Omer, Yasemin merge după mâncarea lui Omer şi îi spune lui Leyla că este foarte îndurerată.

Yavuz o sună pe Yasemin ş o întreabă despre reclama de la radio şi apoi o întreabă despre Omer, Savaş vrea să ştie cine e cel care a întrebat de Omer şi află că este un client pe nume Yavuz Korkmaz. El devine suspicios când aude acest nume.

Savaş se întoarce acasă şi o aude pa mama lui povestindu-i lui Fidan cât de mult îi lipseşte Mustafa. aşa că el îi propune să mergă să-l viziteze pe Mustafa .la închisoare a doua zi.

Cicek vorbeşte cu Savaş şi îi spune că probabil Yasemin ţi-a povestit ce am vorbit, m-am dus acolo să îi explic cum stau lucrurile, ea îi spune că până acuma toată lumea îi spunea ce să facă, unde să stea dar acuma ea vrea să se regăsească, Savaş îi spune că o va susţine.

Yasemin şi Ceyda au o discuţie, Yasemin îi spune lui Ceyda că ea are 60% acţiuni şi că trebuie să se poarte frumos cu personalul dacă ea vrea să continuie lucrul acolo..

Eşref spune că el îl verifică pe Yavuz cu privire la răpire, Savaş îi cere să supravegheze fiecare mişcare a lui Yavuz.. Pala întreabă dacă e ceva legat de Yavuz şi el nu ştie iar Savaş îi spune că Yasemin are un client pe nume Yavuz Korkmaz. Dar Pala zice că probabil este o coincidenţă.

Pelin îi spune lui Yasemin că are o relaţie cu Hakan.

Savaş şi Şahnur îl vizitează pe Mustafa care susţine că l-a ucis pe Moran pentru aş proteja familia. Savaş îi spune lui Şahnur să îl lase cu Mustafa şi îi spune acestuia că el nu a omorât pe nimeni că a fost o înscenare pentru a fi şantajat Mustafa se îngrijorează şi Savaş îi spune că trebuia să vorbească cu el atunci când s-a întâmplat şi aşa nu ar mai fi fost şantajat. Şahnur nu înţelege de ce ea nu a putut să fie acolo când Şavaş a vorbit cu Mustafa, se plânge că toţi au secrete faţă de ea. Savaş se enervează şi îi spune că dacă tu nu aveai secrete faţă de mine şi îmi spuneai atunci ce s-a întâmplat acum Mustafa nu ar fi fost în închisoare. Mustafa începe să îşi dea seama că a fost păcălit de Morani dar el încă are încredere în Yavuz..

Yavuz se întâlneşte cu un traficant de droguri aflat pe o poziţie mai sus decât Beşir care îi propune să transporte droguri lucru cu care Yavuz este deacord.

Nazan cu Baran sunt acasă, Baran îi e teamă de Bora care a lăsat un bilet în care spune că vrea să se despartă de Nazan.

Cicek merge la birou la Hakan să-i mulţumescă pentru că a încurajat-o să mergă să vorbească cu Yasemin şi când se distrează amândoi despre modul în care se adresează unul altuia intră Pelin.

Savaş este în vizită la Omer şi când să plece vine Yasemin care aflase de la Leyla că Şavaş este acolo aşa că s-a grăbit să ajungă acasă. Merg pe bancă şi Savaş îi spune că ştia că ea va veni, că ştia că o s-o vadă înainte ca el să plece. Ea îi spune că tot ce vrea este să alerge la el, aşa vor inima ei, piciorele ei, mâinile ei să ajungă la el, că nu putea fi în altă parte El îi spune dacă îşi aminteşte ce i-a spus, că nu există o altă cale că el nu poate fi fără ea. Aşa cum soarele răsare în fiecare zi aşa este şi dragostea lui inevitabilă. Savaş îi spune că lui Omer i-a lipsit tatăl când a crescut dar lui fratele sau sora lui nu-i va lipsi că ei vor fi împreună o familie.. Savaş îi spune că o duce înapoi la lucru dar ea spune că înainte de a pleca vrea să mai stea puţin acolo cu el.

Savaş o aude pe mama lui când plânge că nu poate să îşi vadă nepotul.

Mustafa vorbeşte cu Yavuz şi îi spune că el nu l-a ucis pe acel băiat şi îi cere să îl ajute. Yavuz îl întreabă dacă i-a spus lui Savaş dacă ei au vorbit, el zice că nu.

Eşref îi spune lui Savaş că oamenii care au răpăt-o pe Cicek au fost ucişi şi erau oamenii lui Yavuz şi că Yavuz şi-a schimbat numele în Korkmaz. Savaş realizează că el este clientul lui Yasemin. Pala îi spune lui Savaş să se calmeze, ei pleacă la hotelul unde are loc lansarea pentru firma lui Yavuz.

Yavuz îi spune lui Yasemin că ceremonia a fost reuşită şi că ei trebuie să ia cina împreună. Yasemin nu înţelege de ce, ea spune că şi-a terminat munca, Yavuz spune că el nu vrea să vorbească cu ea despre muncă ci despre cât de mult o iubeşte şi cât de mult o visează.

Multumiri persoanelor care au realizat aceasta traducere!

Dragoste si pedeapsa